Pilvetön taivas

Runoilija helminen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2005
Viimeksi paikalla: 12.4.2016 11:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.1.1987

 

Pilvetön taivas on kuin tyhjä avaruus
ei ole liikettä, ei ajatusta
jonka mukana kulkea
--kuin mielikuvitus lakkaisi olemasta
eikä yhtään sanaa enää lausuttaisi
kuten lohikäärme
tai delfiini
Olisi vain sinistä, ääretöntä sinistä
silminkantamattomiin hehkuvaa sinistä
ei pumpulin valkoisia hattaroita
muodokkaita haituvia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viihdyttävä runo
 

Käyttäjän kaikki runot