En pääse enää takaisin

Runoilija Ahdistoteles

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2016 23:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori vanhus.
 

Enkä ole enää varma,
haluanko edes elää
sen uudestaan.

Olen kohdannut itseni
jo liian monesti,
yhden kerran liikaa.

Verkko, josta itseni
olen vuosien mittaan
hiljalleen varoen kutonut,

näyttää minulle sen,
mitä minusta tuli,
pidin siitä

tai en.

Olen ylpeä siitä,
mitä kaikkea olen
ajan kuluessa saanut.

Olen ylpeä niistä
asioista, joita olen
minuna kuitenkin saavuttanut.

En ylpeile sillä,
mitä tietä olen
joutunut siihen kulkemaan.

Kaikki ne päätökset
eivät olleet helppoja
enkä tiedä

teinkö oikein.

Mutta olen minä.
Haluan olla minä.

Haluan nähdä sen,
mitä kaikkea voin
vielä saavuttaa

tekemällä minuna.

Selite: 
Asioita, asioita. Kaikki tulee taas yhteen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot