solmuinen

Runoilija Anantya

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 8.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! Minä olen saksalainen runoilija. Olen opiskellut 4v suomea ja nyt on pakko yrittää kirjoittaa myös suomeksi! :-) Jos löydätte virheitä, niin voitte aina huoleti sanoa! Kiitos!
 

Viime kädessä
me ollaan vain
somia solmukohtia
jossakin köysisillassa. ja miten meidän
pitäisi kestää kestää aina
noita kaksia todellisia maailmoja -

missä joskus on kevät
on siellä joskus talvikin.

Selite: 
Huom. en ole suomalainen (vaan saksalainen) Jos siis löydät virheitä, voit aina huoleti sanoa :) kiitos!
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää tekstiä. muutama hieman eri tavalla kirjoitettu kohta kuin mitä ehkä perinteisesti kieliopin puitteissa kirjoitettaisiin. runoissa kuitenkin nämä pienet poikkeamat on täysin sallittuja ja kun kokonaisuus toimii niin mikä ettei. hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot