sattuma

Runoilija nadia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2005
Viimeksi paikalla: 1.2.2021 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

[olematonta olemassaoloa tämä elämä, ihmisenä olemisen tuskaa.] Mutta minähän nauran! Kyllä minä voin näytellä ihmistä ja näyttää hymyilevät kasvoni (mikä tekee minusta ihmisen? en tiedä.)
ANNA MINUN OLLA OLEMASSA!
 
 

Kuusi askelta
elämän iloa

uutta alkua, ilon huumaa

Kuusi askelta
tuttua pelkoa

samaa vanhaa
aina samaa vanhaa

luopumatta kuitenkaan omasta
mielikuvin väritetystä
(naurettavan naiivista)
unelmasta

vaikka lopussa kortissa lukee kuitenkin vain

mene vankilaan
mene suoraan vankilaan

kulkematta lähtöruudun kautta.

Selite: 
Monopoli.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot