Yön silmät

Runoilija Syytön91

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 3.6.2005
Viimeksi paikalla: 20.1.2024 17:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Yksin kävelen, sinua metsässä odottelen,
kestää tunnin kaksikin,
yöpuvussa hoipertelen.
Tuuli humisee, lehtiä havisuttaa
kylmää, minua aristaa.

Käännyn pois, heinät hulmuaa,
kuin meri, se kuohuaa.

Yön silmillä tarkkaillen
rakkainta hulluna etsien,
Kaipaan sinua ja tiedän sen,
vain nukahdit minusta uneksien.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi nätti ja pidän tosi paljon :)
<3 osaat kirjottaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot