luulin.

Runoilija koienkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni yöllä liitelevä olio. Kirjoittaa huvikseen outoja raapustuksia.
 

luulin.
luulin että me oltais kavereita.
luulin että pääsisit sen yli.
luulin väärin.

luulin et oltais viel samalla aaltopituudella.
nyt epäilen.

luultavasti ei sitten koskaan oltukkaan.
luulin siis väärin.

Selite: 
on se ikävää kun ei ihmiset tajuu toisiaan. jollain tasolla ei kai koskaan voi tajuta toisia. .
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot