Nimetön

Runoilija Jennih

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

~ Ethän unohda niitä asioita joita sulle kerroin.
Ethän unohda yhteisiä automatkojamme.
Ethän unohda yhteisiä hetkiä.
Ethän unohda kun luonas kävin ja lähtiessäni itkin.
Ethän unohda minua.
Isi ethän unohda,että olen edelleen se pieni tyttösi. ~

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En usko, että unohtaa. Tulet varmasti aina olemaan isille hänen pieni tyttönsä.

Kaunista,isäsi ei varmasti unohda sinua koskaan(:

Muistot säilyvät aina,ei niitä kukaan tule unohtamaan..Kauniisti olet tämän kirjoittanut!Hienoa!

ei varmaan "isi"unohda,koskettava runo...

Kaunista isällesi <3

 

Käyttäjän kaikki runot