Time

Runoilija Victim of Life

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämänjanoinen ihminen etsimässä Itseä.
Menetykset ja elämän kovat koettelemukset ovat karaistaneet ja tuoneet erilaisia näkökantoja elämääni. Olen vahva ja määrätietoinen ihminen ja oppinut että mikään elämässä ei tule nappia painamalla. Elämän eteen on tehtävä töitä jos meinaa pärjätä ja selviytyä. Unohtamatta huumoria. Ei täällä kuitenkaan haudanvakavana tarvitse elää. Kerran täällä eletään niin kannattaa nauttia ja elää hetkessä. Huominen on tuntematon.Joten antaa elämän viedä :)
 

Olisiko jo aika?
Aikaa on, mitä vielä odotan, mutta uskallanko?
Hyppäänkö tuntemattomaan?
Jokohan? Vai ehkäkö?
Aika näyttää...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joku päätös on pakko tehdä, muuten elämä kulkee ohitse. Hyvää pohdiskelua.

Jahkailua, pähkäilyä ja todellisuuspakoa. Kannattaako vaiko eikö, selviää aina vasta jälkeenpäin. Toimeen on syytä tarttua viivyttelemättä! Ainahan voi pakittaa tai muuttaa suuntaa jos huonolta alkaa näyttää. Ylivarovaisuus ei anna mitään.

 

Käyttäjän kaikki runot