Pidäthän minut

Runoilija a7807831bc02126cf4efc6f424744bc2

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 7.10.2013
Viimeksi paikalla: 10.3.2019 10:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan, kunnes sieluni itkee tyhjyyttään,
sitten tiedän, että olen antanut kaikkeni.
 

Ota luoksesi,
hukuta syleilyysi
rakasta hulluuden rajoille.

Suutele ja tartu minuun,
ota omaksesi
älä anna hetkeäkään muille.

Pidäthän minut huomennakin,
pidäthän vuosien kiitäessä eteenpäin?
Pidäthän vaikka katoaisin syvälle itseeni,
taakse pimeyden, taakse kuoleman?

Pidäthän minut,
hukutat syleilyysi..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot