Sielun peili

Runoilija Chora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.8.2023 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri nyt
en jaksa katsoa
niin että näkisit

Jäätyneet silmät,
totuudellisempi kuva
kuin aikoihin.

Selite: 
Vanhahko.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot