Muistoja

Runoilija Chora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.8.2023 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei sinä,

en tiedä minne hävisit
tai milloin hävisit?
Et kertonut minulle,
mistä voisin hakea sinut takaisin.
Kaipaan nauruasi,
sinisiä silmiäsi, jotka kyynelehtivät
kun teit jotain pahaa.
Ikävöin sinua ja takkutukkaasi,
haavoja polvissa ja mustelmia käsissä.
Kaipaan touhukkuuttasi,
sitä, miten leikit isoveljesi kanssa.
Haluaisin, että tulisit takaisin.

Kun sinä vielä olit täällä
muistan

Muistatko sinä
sen ilon, minkä koit
nähdessäsi kevään ensimmäisen
sitruunaperhosen ja leskenlehden?

Muistatko niitä pieniä puroja,
jotka kaivoit kumisaappaallasi hiekkaan,
yrittäen auttaa veden matkaa
kohti ojaa?

Muistatko sen kerran, kun suutuit
ja menit puun taakse piiloon?
Et antanut anteeksi,
koska kaipasit niin paljon huomiota.

Muistatko sen talvisen päivän,
jona olit lumitöissä,
lunta satoi taivaan täydeltä?
Silloin olit pahalla mielellä ja itkit
Äitisi halusi ottaa sinusta kuvan,
mutta sinä et halunnut kuvaa
itkeneistä silmistäsi.
Laitoit lapion kasvojesi eteen
jolloin äitisi sanoi:
"Siitä olisi tullut hyvä valokuva
jollet olisi laittanut lapiota eteen."
Muistatko, miten surulliseksi tulit,
kun et ollut kiltti?

Muistatko
elämisen arvoisen
elämän?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nostalgiaa. <3<3

 

Käyttäjän kaikki runot