Uni tuli.

Runoilija Tammikuuntytär

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.6.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2017 11:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1991

Sanomattomia sanoja.

Dramatisointia, mielenliikkeitä, elämää.


Ihmetteli elämää nimimerkillä Kuollut ruusu 18.1.2013 asti.
Ethän kopioi tekstejäni luvatta, en minäkään vie sinun sisimmästäsi palasia.
 

Mikä parempaa
kuin

jakaa tyyny
kissan kanssa

nukahtaa
kehräykseen

Selite: 
9.8.2013
Kategoria: 
 

Kommentit

Kynsien kopristelua ja hyrräämistä...nukuttaa!

Ihana tuokiokuva, tämä kissaihminen tykkää.

Kaunista..ja unettavaa. Suloinen runo.

Uni siinä tulee :-) ja aamulla kissa raapaisee silmäkulmaa, vahingossa tietenkin...

 

Käyttäjän kaikki runot