Tärkeämpi, kuin tää

Runoilija ÄÄNN

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään kirjotella runoja, koska se antaa vapauden arjesta :D
 

Erilaisten ihmisten polut,
voivat kohdata.
Siinä ei ole mitään erikoista.
Mutta kun tunne iskee,
itsehillihtä pettää.
Mikään ei ole silloin,
tärkeämpää kuin tää.

Vaikka toinen olisi ihminen,
ja toinen joku muu,
ei asiat silti voi muuttuu.
Miksi kaikki loppuu aikanaan,
mut surun tunne jää.
Vaikka mikään ei ole silloin,
tärkeämpää kuin tää.

Selite: 
Tää runo on tehty kesällä ja muutenkin on ollut vähän taukoa runoilusta eli tällänen vanha nyt ;:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot