Nimetön

Runoilija Riina69

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen meni jo,huominen ei ole vielä tullut. Siis elän juuri tässä päivässä!
 

"Elämäni on ollut kuin huonokuntoisella veneellä, myrskyisellä merellä. Nyt alan rakentamaan uutta venettä,paljon isompaa ja vahvempaa. Sen jälkeen voin rauhallisin mielin lähteä uudelle merimatkalleni, turvallisin mielin. Ja aina myrskyn jälkeen tulee tyyntä.. ♥ "

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolhuhjen jälkeen on herkimmillään mutta kun jaksaa vain luottaa itseensä on valmis vastaan ottamaan kaiken mitä tuleva tuo tullessaan.

Toivottavasti kiva tukikohta paratiisisaarella!

 

Käyttäjän kaikki runot