Nimetön

Runoilija Riina69

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eilinen meni jo,huominen ei ole vielä tullut. Siis elän juuri tässä päivässä!
 

Matkalla jonnekkin,
minne ikinä kuljenkin,
sydämeni haluaa,
uuden tien mulle opastaa... Rakkauteen!!! ♥

Selite: 
Alan vahvistua ihmisenä ja rakastamaan itseäni!
Kategoria: 
 

Kommentit

Sait muokattua sanoiksi tärkeän asian.

Rakkauden moottoritiellä ei tarvitse kypärää;)

IHANA,ja jokainenhan tuota haluaa

 

Käyttäjän kaikki runot