Elämän muuttaja

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen pahoillani, aikomukseni ei ollut koskaan jäädä

Ehkä olisi pitänyt olla selkeämpi
Puhua suoraan
Olla pelkäämättä
Mutta olin täynnä ristiriitoja
Ja sinä olit se, jonka luota en osannut kävellä pois

Olet mies, jonka kaltaista en koskaan ollut kokenut
Ihminen, joka jätti minuun ikuisen jäljen
Ehkä siksi pidin toivoasi yllä siitä illuusiosta, jonka olin meille luonut

Tahdoin tuntea enemmän
Olethan kaikkea sitä, mitä aikoinani toivoin saavani
Olethan se, joka pelasti minut itseltäni

Olen pahoillani, en koskaan halunnut jäädä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistun tähän kauniiseen mutta uskomattoman kipeään kerrontaan. Taitavasti tarinoit.

 

Käyttäjän kaikki runot