Ristiriita, osa 1

Runoilija Painkiller

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2016 12:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnottomuus, viha, katkeruus

Pieni innokas sydän.
Se joka tallottiin maahan liian monta kertaa.
Miten saitkaan minut tuntemaan oloni arvottomaksi.
Miten enää voisin välittää tällä hauraalla sydämellä?

Tunnottomuus, viha, katkeruus

Joskus olisi parempi,
jos ihmiset kaukana pysyisi.
Silloin he eivät vihaani näkisi,
eikä pimeää puoltani kokisi.

Tunnottomuus, viha, katkeruus

Rakkauden sijaan sain sinulta nämä petolliset geenit.
Tai ehkä vain halusin olla kaltaisesi,
jotta saisin hyväksyntäsi.
Mutta vaikka miten yritin, en sitä koskaan saanut.

En edes osaa rakastaa.
Eikä minussa ole mitään rakastettavaa.

Vihaan sitä, kun peilistä katsoo oma isä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot