*~~~~*

Runoilija Blue Child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tule, katso, kosketa.
Halaa, suutele, rakasta.
 

Kuin kosketukses ihollani,
tunnen tuulen hivelevän kasvojani.

Kuin pehmeät huulesi huulillani,
tunnen ruohon kosketuksen ihollani.

Kuin kauniiden silmiesi loiste,
näen auringon pilkistävän pilvien takaa.

Sydämeni saa lämpö sulaamaan,
sinun saatuasi sen ikiroutaan painumaan.

Selite: 
Kesä <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot