Takaisin paratiisiin

Runoilija Blue Child

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tule, katso, kosketa.
Halaa, suutele, rakasta.
 

Vielä nousee se aurinko,
jota me yhdessä katselimme.

Vielä sataa ne vesipisarat,
joissa me yhdessä kastuimme.

Vielä koittaa se päivä,
jolloin tapaamme uudestaan.

Kohti paratiisia,
lähdemme yhdessä kulkemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä! Tästä tuli mieleen CMX:n Yrjänän sanotukset ja sitä kautta omat tekstit..

Toivossa on hyvä elää. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot