?

Runoilija pinkki apina

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.6.2005
Viimeksi paikalla: 29.1.2017 17:17

Asuinpaikka: Imatra
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä hänessä on niin viehättävää?

Että taas lankesit,

häntä koskesit?

Halusit ja rakastit?

Kun niin kovasti uskottelet;

että vain minä merkitsen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhtä aikaa loukkaantunut ja satuttava.

mustasukkaisuutta

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot