Nimetön

Runoilija Pippuripupu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en oo syytön enkä yksin syyllinen,
en vaa haluu niitä hetkii uudelleen elää,
ne toistuu päässä niinkuin kaiku, ne ei lähde pois. sä lähdit se sattuu miten häviskään kaikki mitä oltii luvattu,
näin se menee näin ne kyyneleet vähenee ja sun kuvas hälvenee,
en mä voi alkaa hyvästei jättämään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot