Merenrannalla luonasi

Runoilija Juha Larikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähdimme retkelle ei minnekään.
Ja päädyimme paikkaan jossa merituuli
saa meidät tuijottamaan.
Miten suudelma on kuin huuto
sinun katseesi minä näen merenrannalla
jossa olen luonasi yksin
Kävelit ohitse luonnonsuojelualueella
Ajattelin vain kahvia termarissa repussasi
ja sämpylää ja sitten sinua sinua.
Outo kalastaja pelkäsi tarkastajaa ja
ranta tuoksui kalalle, ruoalle.
Vähän aikaa olimme uimarannalla
auringonlämmössä kuin pienet lapset.
Hiekka kuin kosketus keväästä.
Sinun katseesi, minun rakkauteni sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot