Keväänmaansavi

Runoilija Juha Larikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keväänmaansaveen on kirjoitettu rakkaus
Ensimmäinen suudelma
Hymysi ja kirkas merenkatse olla täällä yhdessä
Samalla on hiljaisuus, elämä ja kuolema
Kaikki joka on olemassa meissä yhdessä aina
Suudellaan! Kosketus on madonreikä
meidän yhteiseen kaikkien suudelmien
ja Voiman kanssa.
Syntymämme on aina läsnä kun puhumme
toisillemme.
Minä olen sinun luonasi aina kun me olemme poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot