Siittiöt

Runoilija Juha Larikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siittiö
ja Runous
ja Elämä

Siittiö on hyvä sana
jos siihen liittyy
perhe
kasvatus
vastuu
ja koulutus.
Omanarvontunnekoulutettusiittiö.

Siittiöt eivät ei ole itsenäisiä.
Suomi on.
Siittiöt ovat miehen inkarnaatio joka kohtaa
naisen munasolussa Ylösnousemuksen.
Nousihan se.

Siittiöt ovat sieluja.
Suurin osa on vain sielujen kuoro kiertueella.
Minun vanhempani olivat siittiöitä ja munasoluja.
Tehkäämme siis munasiittiösolu.
Rakastava sellainen.
Vallankumouksellinen munaletti
ja Jumalalla on olemassaolo.

Jumala ei luonut.
Jumala houri, huokaili
ja luopui
mutta loi.

Selite: 
Filosofinen jatkumo aikaisempaan 80-luvulla kirjoittamaani runoon ME SIITTIÖT. Uskon Jumalaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen tutkielma aiheesta. Suorastaan huima. Sanoisinko, että kaikessa yliopistollisuudessaan myös syvä. Sanataiteellista tekstiä. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot