Rakkaus

Runoilija Juha Larikka

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kirjoitan
rakkauden koodia
kuuntelen valoa minussa
sinun äänesi ja kosketuksesi
maailmasta
onko uni täällä nyt?
olenko olemassa täällä nyt?
kuuntelen miten
varjot meidän lihastamme repivät
olemassaolomme seinää
yhteensulautunut yhtälö
mies ja nainen=nainen ja mies

Jumala kuulee hengityksemme ajatukset.

Selite: 
8 = kaatunut oikealle tai vasemmalle
Kategoria: 
 

Kommentit

Jing&jangmaista pohdintaa runossasi. Olemassaolon lähtökohta. Jopa pienoinen ristiriita. Hulppea runo :))

 

Käyttäjän kaikki runot