Salainen hetki pimeässä keittiössä.

Runoilija Miity

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen.
 

Seis,
en tahdo liikkua,
aika pysähtykööt,
tähän jäädä tahdon.
Ei muistoa eilisestä,
ei tietoa tulevasta,
vain tässä tahdon olla
yksin,
keskellä pimeää keittiötä.
Muistot, tunteet, tuoksut, kuvat,
ne ovat vain tässä.
Tässä ne tunnen,
niiden keskellä seison.
Muistikuva hälvenee,
viisari lyö eteenpäin.
Kyynel valuu poskelle,
kohti kylmää lattiaa.
Askel
ja aika kuluu.

Selite: 
Nimen ideasta kiitos kaunis sisarelleni Pirjolle. Olet mahtava Ellimaija.
Kategoria: 
 

Kommentit

nättiä <3 voi ellimaija on paras ^-^

mulla iski kova masis taas :/ möööö.
tuletko keksiviikkona?
tai siis menetkö..?
ku en ite oikein tiedä menenkö...
ku on tää helekutin koeviikko ja
olen ihan ulkona kaikesta. en ossaa mittään. :S

 

Käyttäjän kaikki runot