Piiloviestinnässä

Runoilija Miity

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen.
 

Raajat velttona
Ajatukset vankeina
Kosketus iholleni
Autuas ärsyke
Suudelma otsalle
Tajunta räjähtää
Ajatukset karkaavat
Ne vaeltavat mielessä

Suudelma nenälle
Ihoa kihelmöi
Nenänpää märkänä
Uskallatko tulkita
Aloita alusta...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot