Nimetön

Runoilija Miity

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen.
 

Tuulen henkäys hentoinen,
se mukanaan tuoksus toi.
Tunsin tunteen lämpöisen,
se ilta korvissain soi.
Muisto kaunis leimautui,
kun kesäilta hämärtyi.
tuo ilta matkan pääni muutti,
kaunis sointi meidät yhteen liitti.
Illoin kun silmäni suljen,
nään unelmissain sut,
soinnut illan hämärän kuulen,
tahdon vain mä olla sun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot