Tunnen jotain sinua kohtaan

Runoilija Miity

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen.
 

Rakastin sua aamulla.
Rakastan sua nyt ja huomenna.
Rakastan sua ensi vuonna,
aina vaikket ois mun luona.
Rakastin sua eilen ja rakastan sua tänään,
rakastamatta sua en elä hetkeäkään.
Rakkaudesta en mitään verota,
kunhan me ei ikinä erota.
Rakasta nyt minua,
minä rakastan aina sinua.

Selite: 
Viime yönä pienessä sievässä tuon sanailin rakkaalleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

todella rakkautta hehkuva ja todellisia sanoja rakkauesta..pidin...menee suosikkeihin =)

 

Käyttäjän kaikki runot