ISÄ

Runoilija Miity

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen.
 

Itken kyyneleen vuoksesi.
Suren menetystäni.
Älkää käskekö pyyhkimään kyyneleitä.

Ikuisesti olen sumussa.
Sumussa hoiperran eteenpäin.
Älkää käskekö avaamaan silmiäni.

Irtaannun tästä maailmasta.
Syvässä unessa saan rauhan.
Älkää herättäkö minua.

Istun sohvalla, paikallasi.
Siinä sinä istuit, aina.
Älkää käskekö minua nousemaan.

Ilkeästi joskus tiuskin.
Se suuresti nyt kaduttaa.
Älkää käskekö unohtamaan menneitä.

Illat ovat täynnä murheita.
Sydämeni pakahtuu tähän tunteeseen.
Älä koskaan unohda, että rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot