Nimetön

Runoilija ristipisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keats and Yeats are on your side but you lose.
 

nämä yöt valuvat käsistä kun
mikään ei tunnu miltään

me säilyimme vain
karkausvuodesta toiseen

ja nyt täällä
valtameren toisella puolella
toisen ihmisen sängyssä
yönä joka on sinun

minä olen pettynyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot