maailma on suurempi kuin tämä

Runoilija ristipisto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keats and Yeats are on your side but you lose.
 

kauneus on rajallista näinä
öinä jolloin totuudetkin
ovat valheita minun suussani

täällä missä kylmyys
saa ihmiset tuntumaan lämpimiltä

ja prismat heijastavat valoa vain
niin paljon kuin mihin
s-ryhmällä on varaa

on liian helppoa ymmärtää
sitä mitä ei saisi ymmärtää

kun istut siinä
ulko-oven edessä
olet kutistunut ehkä noin
viidestoistaosaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kuin henkäys syysyössä. kaunista runoilua, pienellä huumorilla.
loppu kruunaa kokonaisuuden, jättäen lukijankin istumaan pienenä ulko-oven eteen.
hyvä, rauhallinen runo.

kylmää mutta osuvaa, heijastaa rankkoja kokemuksia ja niiden hyväksymistä

Pidän tästä. Rikot kivasti rytmiä, niin ettei keskittyminen pääse herpaantumaan sellaiseen laadidaadilaa-rallatukseen. Runo menee syvälle.

Upea, taitavaa kerrontaa. Tuo lopetus on valtavan hieno. Tykkäsin kovasti.

toteava ja yksinkertaisen kiehtova
hyvä.

Miettimään laittaa asioita tekstisi.. Pidin! :)

Kiehtova, elämänmakuinen, moniuloitteinen ja kypsä teksti.

En osaa selittää suoranaisesti miksi, mutta en vain voinut ohittaa tätä runoa.

nauroin tuolle s-ryhmä -jutulle ääneen!
mutta oli tässä paljon sellaistakin, mikä ei naurattanut vaan lähinnä toi kylmiä väreitä ja sai ihailemaan syvästi tätä upeaa runoa, joka on omaperäinen ja ajattelee niin taitavasti ja edellä muita - ainakin edellä minua
toivottavasti minäkin joskus tajuan, miten helppoa oikeastaan on ymmärtää

Minusta tämä on hyvin elämänmakuinen.
Olet hyvin lahjakas kirjoittaja.

 

Käyttäjän kaikki runot