Nimetön

Runoilija Stiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei jäljelle meistä jää
kuin pari palavaa kynttilää
Kirpeään pakkastuuleen
ne koitan nyt sytyttää

Sanoit ettei ole mitään hätää
ja minä uskoin sen
Sinä kyllä pärjäät
niin luulimme jokainen

Viime vuonna tähän aikaan
sytytin kynttilän
En arvannut silloin
tänään niitä on kaksi enemmän

Ei jäljelle meistä jää
kuin pari palavaa kynttilää
Kirpeään pakkastuuleen
ne koitan nyt sytyttää

Selite: 
Aino-mummin muistolle 4.11.06
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upea. Hieno tapa muistaa toista ihmistä.

Luoja miten surullinen ja herkkä runo, todella kaunis.

Herkkä ja kaunis..teitkö hautajaisiin oman tekstin? :) , arvosteletko jonkun mun jutun ;), kiitos!

Haikean Hieno.

todella ihana kostketti minua...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Stiina Nimetön 4.11.2006 5 Runo
Stiina Nimetön 23.11.2007 3 Runo
Stiina Nimetön 6.1.2008 2 Runo
Stiina Nimetön 26.9.2007 2 Runo
Stiina Nimetön 2.4.2009 1 Runo
Stiina Nimetön 4.10.2007 0 Runo
Stiina Nimetön 29.4.2009 0 Runo
Stiina Nimetön 23.9.2006 0 Runo
Stiina Nimetön 11.11.2010 0 Runo
Stiina Nimetön 26.10.2006 0 Runo