Eteenjäänyt.

Runoilija Chirai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän kertoo tarinaansa
jonkun muun tarinana,
jonka pukee omiksi sanoikseen.

Hän katsoi taakseen
tietäen jääneensä jälkeen,
kun ei kerran nähnyt ketään edessäkään.

Lasin läpi peiliin
heijastunut kuva
on jo valmiiksi vääristynyt
- ei meidän tarvitse muokata sitä enää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin hyvin paljon kahdesta viimeisestä säkeestä. *väreitä* En osaa muuta sanoa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Chirai Nimetön 22.3.2006 0 Runo
Chirai Itsestäni 16.10.2006 2 Runo
Chirai Eteenjäänyt. 3.5.2006 1 Runo
Chirai Nimetön 25.11.2006 2 Runo
Chirai Häkki 11.1.2007 1 Runo
Chirai Lintutarhana 11.4.2006 0 Runo
Chirai Nimetön 16.11.2006 1 Runo
Chirai Nimetön 11.1.2007 0 Runo
Chirai Karkkisokeri 3.5.2006 0 Runo
Chirai Tahtoisin 2.11.2006 2 Runo