Tahtoisin

Runoilija Chirai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin olla lapsi
mutten se lapsi joka olin
Haluaisin kasvaa aikuiseksi
mutten miksikään mitä olen nähnyt.
Haluaisin olla itseni
mutten sellainen, minä nään oman kuvani.

Tahtoisin selittää
mutta en kuulla omaa ääntäni.
Tahtoisin kuunnella
mutta en muiden ääniä.
Tahtoisin oppia
mutta en myöntää olevani väärässä.

Haluaisin olla kirjailija
mutta en lopettaa kirjaani.
Haluaisin luoda maailman
mutta en sen tuhoutuvan.
Haluaisin nähdä eteeni
mutta en jättää mitään taakseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin hieno runo tutuista tunnelmista.

Syvällinen ja fiksu runo. Jotenkin siun näköinen:) Niin ja hienosti kirjoitettu, totta kai:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Chirai Nimetön 22.3.2006 0 Runo
Chirai Lintutarhana 11.4.2006 0 Runo
Chirai Eteenjäänyt. 3.5.2006 1 Runo
Chirai Karkkisokeri 3.5.2006 0 Runo
Chirai Itsestäni 16.10.2006 2 Runo
Chirai Tahtoisin 2.11.2006 2 Runo
Chirai Nimetön 16.11.2006 1 Runo
Chirai Nimetön 25.11.2006 2 Runo
Chirai Häkki 11.1.2007 1 Runo
Chirai Nimetön 11.1.2007 0 Runo