Syksyn tulosta

Runoilija pug

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huomenta.
 

Tänään nähtiin paljas taivaansini, punastuva villiviini,
ja tuuli aloitti koivusinfoniansa.

Mihin tämä kesä meni? ihmettelin kun kokosin yhteen
kaikki ne aamut, joina olin vierestäsi herännyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syksy <3 sopivan melankolinen teksi, suosikkeihin pompahti ! :)

Ihanasti kuvattu. Haikeakin.

 

Käyttäjän kaikki runot