Palo

Runoilija Kuulitku

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 13.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna olla, jätä puhees,
ei sananparsi kanna yli
sen roihuavan tulen

Tuoksu, veistelevät lausees,
soljuvat muotos,
yhtä kaikki
alla tuon tuikkeen,
polttavan loisteen

Silmies liekki,
timanttia sametilla
punaisella, hohtavalla

vei mut kauas jo viimeks

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot