Melankolian värit

Runoilija WhiteWolf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain nuori naisenalku suurten tunteiden risteyksessä.
 

Viikkoihin en ole nukkunut
levollista unta kuten sinä.
Sinun silmistäsi näen kirkkauden,
kaikki kevään värit.
Minusta huokaa yksinäisyys.

Sinä istut lattialla,
sylissäsi kitara.
Se vanha, jonka ostin
jo vuosia sitten.

Hiukset valahtavat kasvoillesi,
voisin sipaista ne pois
mutta maltan ja lasken käteni
ennen kuin huomaat.

Istun sängyllä
polviini nojaten.
Kuuntelen tummia sointujasi
joita soitat vain minulle.

Suljen silmäni
ja kuvittelen maailman kauemmaksi.
Voisin kuunnella ääntäsi
tuhat vuotta

Sanoja kuolemasta, ikuisuudesta.
Laulustasi voin kuulla kaikki
melankolian värit,
jotka sopivat yhteen
sielujemme värien kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monta kohtaa joihin samaistua. Hieno runo.

Kaunista ja samalla haikean tunnerikasta, syvällisen upeaa runoutta! Pidin!

Surullinen,koskettava...

oh my, oh my
Tämähän on kuin suoraan päiväni, vain muutamia päiviä sitten. Pidin paljon.

Koskettava...Runosi synnyttää halun piirtää sanasi kuvana paperille...

kaunis ja hieno runo!

kaunis runo

Kaunis ja tunnelmallinen runo, näkyy miltei kuvana edessä, pidän.

ihanan suloinen ja romanttinen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot