Eskapismi

Runoilija WhiteWolf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain nuori naisenalku suurten tunteiden risteyksessä.
 

Minun piti kirjoittaa
minulla oli ajatus
tai sen siemen
mutta on niin hiljaista
etten enää pysty sitä kuulemaan

Ikkunan takana
on kaikki kauneimmat laulut
eikä koskaan
sen tällä puolen

Mietin usein
etten mieti mitään
ja silti tuijotan lasin läpi
taivasta
se on kaunein laulu

Ehkä joskus saatan unohtua
ruohikkoon
tai jäädä auton alle
koska todellisuus
ei jaksa kiinnostaa minua...

...mutten edelleenkään muista
mistä minun piti kirjoittaa

Selite: 
Unohdun joskus vahingossa tai tietoisesti haaveilemaan ja todellisuudessa viettämäni aika jää usein lyhyeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hyvä runo!

Tuttu tunne ja hieno runo.

unohtaminen on ikävää, hyvä runo

Taidolla mielesi poukkoilee upeaa runoutta pidin paljon

Pehmeästi mietiskelevä, eheä runo, tykkään siitä!:>

 

Käyttäjän kaikki runot