Kuiskauksia tuulessa

Runoilija WhiteWolf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain nuori naisenalku suurten tunteiden risteyksessä.
 

Huomaan sen aina näihin aikoihin
kun on syksy

Aina silloin kun ruska saapuu
värjää kaiken punaiseksi
kuin veri
se virtaa läpi pääni

Aina silloin kun hukuttaudun
liian suureen kaulahuiviin
tai kun aamuisin herään
valkoisen sumuun

Siihen samaan jonka näen silmissäsi

Hengityksesi niskassani
puhaltaa lävitseni ja saa
lehdet kieppumaan ympärilläni

ja kun katson sinua silmiin
linnut nousevat lentoon jossain kaukana
ja yllättäen taivas onkin musta

Ensilumen sataessa ajattelen vain sinua
sillä olet niin kaunis
kuin taivaan poikki lentävät lehdet
ja hiustesi puna sekoittuu auringonvaloon
jonka valossa loistan minäkin

Selite: 
Näin käy joka vuosi, mutta minkäs teet. Syksy on romantikkojen aikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä runossa oli ihana tunnelma, hienoa että on tällaisia syksystä nauttijoita. kiitos myös kommentistasi :)

kaunista ja soljuvaa kerrontaa ^^

Herkänkauniita tunnelmapaloja.

kaunis on runosikin :)

Todella kaunis, sielua värisyttävä syysruno.. Aivan erilainen kuin mikään lukemani. Erittäin koskettava, pidin ehdottomasti ja paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot