Sisko

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

Rakastan sua niin kovasti Viivi,
anteeks etten joka päivä sun luo hiivi.
asutaa toisistamme aika kaukana,
mut aina oot mielessäni mukana.
säilyt ikuisesti sydämessäni,
mitä tekisinkää ilman sinua elämässäni.
ilman sua tyhjä paikka ois mun mielessä
asiat ois sillon vielä enemmän pielessä.
rakastan sua juuri tuollaisena,
en minkään muunlaisena.

..Kiitos viivi rakkaudestasi <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot