Aarteita suuria

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

Jos sul on joku josta välittää
silloin sulla on menetettävää
sun täytyy siis siitä kiinni pitää.

Jos olet löytänyt ystävän rakkaan
älä koskaan rakastamatta lakkaa.

kaikilla ei ole sellasia ystäviä, kuin sinulla
joten iloitse niistä joita sinulla on lähellä.
merkkaa se taivaisiin tähellä.

Ystävät ovat aarteita, kallisarvoisia
joita on monenlaisia.

Pidä kiinni niistä, joista välität.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan, niinhän se menee, että hyviä ystäviä on vaikea etsiä, tai saada.

Hyvä runo toisesta säkeestä pidän erityisesti, toivoa antava :) itselläni ei sitä tuon suhteen ole :(

 

Käyttäjän kaikki runot