Äitienpäivä

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

anna anteeks väärät sanani,
koitan parantaa tapani.
muistatko tarinat, jotka mulle pikkuisena luit,
ja kaikki meidän yhteiset huvit.
meillä on paljon juttuja takana,
mutta paljon on vielä tulossakin.

äiti oot ihana !

Selite: 
Äitille äitienpäivänä !
Kategoria: 
 

Kommentit

Olethan äidille näyttäny?
Kaunis runo! jälleen helppo lukuista tekstiä :) i like it :)

Näin kauniista runosta äiti varmasti ilahtuu ja pikku murheet unohtuu.

hyvä runo! varsinki toi "äiti oot ihana"

 

Käyttäjän kaikki runot