Päiväni.

Runoilija JeBa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mottoni on todellakin..
 

Herään aamulla kaheksan aikoihin kauheaan päänsärkyyn olen koko yön valvonu sen takia.
Mun pitäis lähtee kouluun en pysty pää on liian kipeä.
Jatkan nukkumista yheksään asti herään katson kelloa ja yritän jatkaa nukkumista, mutta en saa unta enään...
nousen ylös menen keittiöön otan kahvikupin ja kahvia..
Menen huoneeseeni avaan tietokoneen ensimmäisenä laitan Timo Rautiaisen & Trio Niskalaukauksen Lintu biisin... en tiedä ihanempaa laulua...
äiti huutaa mut sen luo ja sanoo "timo rautiainen käy keljonkankaan citymarketissa ollaan nähty se Arin (isäpuolen) kanssa siellä monta kertaa" Olin innoissani päänsärystä huolimatta...
Menen takaisin huoneeseeni ja alan kirjoittamaam kirjettä ystävälleni, joka muuttaa pois Kuokkalasta ja koko Jyväskylästä. :(
Se muuttaa Kuopioon.
Alan itkeä ihminen, joka on niin helvetin tärkeä ja rakas muuttaa niin kauas... ajatus tuntuu mahdottomalle en ois ikinä uskonu, että hän muuttaisi niin kauas...
Kuuntelen samaa lintu biisiä vieläkin laulussa lauletaan juuri asiaan koskevaa sanoitusta :
tuskin tunnen häntä ja kuitenkin tulin häntä tapaamaan hän on niin kovin kaunis vieläkin kun kääntyy minua katsomaan tämä yö on minulle viimeinen kuulin hänen sanovan olen sairas ja väsynyt ihminen ja siksi lähteä haluan...
Toi kohta laulusta on juuri nyt ajankohtainen jne... Mulla on kauhee tunne sisällä... Lopetan kirjoittamisen.
Juon kahvin loppuun ja vedän hihat ylös ja katson viilleltyjä käsiäni.
Lasken hihat yhtä nopeasti, kun olin nostanukkin.
Sytytin kynttilän.

Istun hiljaa vielä ja muistelen hänen viime sanojaan...
kunnes hän lähtee menemään menojaan...
en tahdo murhetta kantaa
enkä varsinkaan sitä muille antaa...
kun yhteinen maailmamme on pelkkää mielikuvitusta
ei olis elämämme näin valoisa vaan se olin musta.
mutta jos maailma jatkaa pimeän matkan taivallusta.
loppuis kaikkien elämän halu.

Aloin vain runoilla kirjoitin runot ylös...
olin just siivonnu mun pöydän ja nyt se oli täynnä kyniä ja papereita...
Mun päätä alko särkee niin paljon, että se alko jo haittaamaan mua.
Menin nukkumaan tai no ainakin yritin nukkua
pyörin ja vaihoin asentoa koko ajan...
kunnes nukahdin, kynttilä palo loppuun ja Juha Tapion Ohikiitävää laulu soi hiljaa taustalla...

Selite: 
Novelli Yhdestä Päivästäni...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot