Tietämättömyys häiritsee

Runoilija Diiah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 20.1.2020 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään, tänään on se päivä.
Sain tarpeekseni sinusta,
sanoin ne sanat, jotka saivat maailmamme tummumaan.

En kestä nähdä itkeviä kasvojasi,
kasvojasi joita ilo ennen valaisi.
En kestä katsoa suruasi,
se särkee sydämeni.

Haluaisin ottaa takaisin sanomani sanat,
mutta se ei ole mahdollista.
Sinut, rakkaani, tulen aina muistamaan,
vaikka yhteinen elomme ei tästä enää jatku.

Sinä olit ensimmäinen,
joka opetti minulle rakastamisen taidon.
Sinulle minä aukaisin sydämeni
ja näytin itseni.
Häpeilemättä, iloiten.
Sinä olit se joka sait minut tuntemaan itseni kokonaiseksi.

Toivon, että näkisin sinut pian.
Voisin täyttää tämän tyhjän oloni sinun läsnäolollasi.
Sinä olet minulle rakas kaikista, sinut haluan elämääni takaisin.

Rakastan sinua, tule jo takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot