Sydän Painajainen

Runoilija Nega

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.9.2009
Viimeksi paikalla: 9.11.2020 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.9.1987

säilön tänne omia runoja talteen ja muiden luettavaksi... kunhan tässä kokeilen ajankuluksi. Palutetta on mukava saada, kiitos että luet runojani.
 

Sydämmelleni kasvoi siivet.
Suomuiset mustat siivet.

Se raotteli keltaisia silmiään,
ja levitteli raukeasti siipiään.

Keuhkoja siivet puristi,
happi niistä pian loppuisi.

Mutta kirurgit leikkasivat minut auki,
kietoivat ketjuilla tiukasti siivet kiinni.

Sydän minua vihasi
Se halusi nähdä maailman
Se sisälläni hiljaa sihisi
"Karkaan vielä, sen lupaan"

Ja jos ketjut joskus katkeaa
Ja sydämmeni pakoon karkaa,
Yritän saada sen kiinni
Ja sitoa tiukemmin kiinni

Toivon vain
etten ketään sydämmettömänä
silloin loukkaa, taikka satuta,
jälkeenpäin pyydän anteeksi
Minä seurasin vain sydäntäni

Pelkään myös sinua tavata,
etten vain rakastu
Ettet sinäkään
hirveää sydäntäni
vahingossa saa omakses.

Selite: 
Kiitos kun luit runoni.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot