Nyljentä

Runoilija 02174a112c1c70f1a8f271d0a76bc7d6

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005
Viimeksi paikalla: 23.9.2019 20:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

You are your own worst enemy

Know your enemy
 

Saavut jälleen silmieni taakse
sivelet hetken kaikella kauniilla
Tiedän sen olevan vain harhaa
sillä pian taas myrsky nousee

Joka kerta lopulta se sama tunne
kuin repivä ukkonen nahkani alla
Kuorii ihoani sisäpuolelta
polttaa minut riekaleiksi

Kuinka lähellä onkaan ollut
etten enää päästäisi sinua päähäni
Mutta yhtä monesti olen luovuttanut
sillä silloin...

En koskaan saisi tuntea kuiskaustasi,
kosketustasi

En tuntisi niitä sipaisuja jotka
saavat varpaat kipristymään

Ei koskaan yhtäkään
suudelmaa vuosien takaa

Ei koskaan sitä naurua
joka muutti maailmani

Eikä enää koskaan sinua minussa
ei koskaan meitä

Ja jälleen yksi pala irtosi
Sinä saat minut muistelemaan meitä
ja minä hajoan siihen
hitaasti ja harkiten

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Repivän rakkauden kauneutta

 

Käyttäjän kaikki runot