Nimetön

Runoilija PEZdirector

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tule tänne sumun keskelle.
Täällä juodaan sadevettä suoraan lammikoista,
täällä harvoin paistaa Aurinko.

Sinä olet niin kirkas!

Täällä vedetään ranteita auki voiveitsillä
ja tehdään vatsahuuhteluja oman kodin rauhassa.
Täällä etsitään öisin turvaa yksisilmäisistä nalleista.

Sinä olet niin kirkas!

Täällä on sankkaa mustaa savua,
täällä on verta, mutaa ja hikeä.
Liikaa melua, liian pimeää
ja joskus enkelitkin eksyvät.
Täällä on työtä, työtä, työtä
ja pullon pohjalla vain tilkan verran lepoa!
Täällä kohdataan vain törmäämällä.

Ja sinä olet niin kirkas,
niin kirkas!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen..
hyvä kohta mielestäni oli esim:
Täällä kohdataan vain törmäämällä.
se oli kivasti sanottu, hi.
ihan kiva, vaiks välillä olikin sellainen ärsyttävän paasaava. öh.
kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot