Voimaton

Runoilija OikeeEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun päästään siihen pisteeseen,
ettei omin voimin jaksa huomiseen.
Ei ole mitään annettavaa,
ei pysty ketään silmiin katsomaan.

Silloin havahtuu elämään,
kaipaa läheisyyttä, rakkautta sisimpään.

Vaihtoehdot on vähissä,
kun elämä kulkee voimattomissa käsissä.
Voi vain nousta uuteen huomiseen,
kerätä voimia vajoamisesta toipumiseen.

Unohdan vahvuuteni,
tuska sisälläni muuttuu kyyneleiksi,
kyynelten virta tekee minut jälleen ehjäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täs oli sitä jotain =) kiitos

Kirjoittaminen antaa voimia elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot