Rakastamisen vaikeus

Runoilija OikeeEnkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt tiedän mitä tarkoittaa,
kun toista koko sydämestään rakastaa.
En vain koskaan osannut odottaa,
sen olevan näin vaikeaa.

"Suuri rakkaus vaatii suuria uhrauksia" sanotaan,
se taitaa olla totta, ei kukaan saa ilmaiseksi onneaan.

Maailman tuulet minua auki repii,
sinä otat syliisi, sanot,
hengähdä rakas hetki.

En tiedä pystynkö koskaan antamaan,
niin paljon kuin sinulta saan;
Yksin rakkauden lupaamaan.

Selite: 
Voi rakkaus.. olipa sekava.
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on ihanaa:) Sanoja kauniita ja kateettomia lupauksia. Kyynel virtoja vuolaita. Upea runo!

"Yksin rakkauden lupaamaan." Sen jos voit luvata, siinä se onkin, se riittää.

Hieno runo!pidin runosi sisällöstä etenkin tämä kohta:)
"Suuri rakkaus vaatii suuria uhrauksia" upeasti sanailtu! Mitä enemmän tuhlaat rakkautta. sitä enemmän sitä saava on!

Tämä on todella kaunis kuvaus rakastamisen vaikeudesta. Pidin eirtyisesti toisesta lauseesta,
samoin tuosta lopusta.

"En tiedä pystynkö koskaan antamaan,
niin paljon kuin sinulta saan;
Yksin rakkauden lupaamaan."

 

Käyttäjän kaikki runot